Иновативен хладилник променя цвета си според вашите предпочитания

Може да избирате измежду 19 цветови панела

2973

Кои от новостите определят тенденциите в техниката през 2017 година? И кое точно ги отличава от останалите? Отговори на тези въпроси дава актуалният подбор, който търговците на дребно на потребителска техника в Германия са направили в рамките на публикуваната на 7 ноември кампания „ТОП 10 на техниката“. Сред 10-те най-популярни продукта от различни области на техниката отново има домакински уред на Bosch: Vario Style – първият уред с подменящи се панели на вратите.

Иновативен, адаптивен и уникален

„Bosch разработва продукти, които се ориентират към желанията на потребителите. А те със сигурност искат повече цвят в кухнята“, обяснява маркетинг мениджърът на Bosch Михаел Бон. Досега те се задоволяваха с неизменното еднообразие. Комбинираният хладилник с фризер Vario Style започва нова ера на разнообразие и адаптивност.

“Сега в зависимост от желанието, настроението, житейската ситуация и вкуса си, домакинствата могат да избират любим или модерен цвят и така да превърнат хладилника в дизайнерски предмет. С промяната на вкуса се променя и цветът на хладилника. Благодарение на системата за закрепване със скрити вградени държачи и магнити лицевите панели на изработените от висококачествени устойчиви материали врати, те могат да се подменят изключително лесно и без никакви инструменти.

 

При разработването на общо 19-те цветови панели Bosch залага на съвременни, свежи разцветки: наред със слънчогледово жълто, черешово червено и перлено нощно синьо, домакинствата могат да изберат нюанси, като ментово или лаймово зелено и така да внесат в кухните си популярни и модерни цветове.

Впрочем т. нар. Greenery тренд е олицетворение на качества като виталност и съзнателно отношение към живота. Заедно с Vario Style в дома нахлува и чиста свежест: в двете му температурни зони VitaFresh при оптимална температура и подходящо настроена влажност хранителните продукти остават свежи и апетитни за дълго. Удобното разпределение на вътрешното пространство, оптималното LED осветление и електронното управление на температурата правят ежедневието лесно и приятно.

„Търговците имат десетилетия опит в търговията на дребно зад гърба си и най-добре могат да преценят кой продукт наистина притежава потенциал да стане звезда“, счита Михаел Бон. „Поради тази причина сме и толкова горди с това отличие.“

Като съчетават стил, отлично качество и изчистен дизайн, нашите хладилници и фризери позволяват да се чувствате уютно и комфортно. И много спокойно, защото в периода от 1 май до 30 ноември 2018г. предлагаме 5 годишна гаранция за модели свобдностоящи хладилници и фризери с марка Bosch!

Сподели: