6 начина да добавите цвят в бялата кухня

Стил и елегантност с малко цветове

1824

Бялата кухня може да e свежа и ярка, но понякога може да изглежда малко стерилна и скучна. За да предотвратим това, са нужни само малко козметични промени, с които лесно ще внесете цвят и настроение. Ето няколко съвета, които ни дават от Ideal Home.

Добавете черен цвят

Актуализирайте цялата бяла кухня като заложите на монохромна схема. Тази вечно актуална комбинация е подходяща не само за модерното пространство, но и за кухня в класически или традиционен стил. Заложете на матови черни повърхности, на черни столове или на осветително тяло, което ще изпъкне на бялата обстановка.

Завесите за прозорци

Добавете цвят в кухнята като сложите пъстри завеси или щори. Изберете нюанса или шарката според стила на помещението и го продължете в асесоарите.

Ярки шкафове

Този стил е по-подходящ за модерната кухня. Заложете на ярки, гланцови шкафове, които в комбинация с белите придава неочакван завършек на помещението.

Естествени тонове

Свежите зелени растения и билки оживяват бялата кухня. Мебели, аксесоари и осветителни тела в тъмно дърво са подходящи за ретро стила. Светлите дървени мебели са типични за скандинавския стил и ще придадат уют и топлина на кухнята.

Инвестирайте в цветни уреди

Уредите са голяма инвестиция, затова се уверете, че ако купувате цветни, те наистина ви харесват. Не позволявайте някой да влияе на вкуса ви. Пастелните цветове са много подходящи, за да внесете свежест по деликатен и ненатрапчив начин.  

Смесвайте цветовете на столовете

Независимо дали харесвате еклектичния стил, цветните дървени или метални столове ще стоят перфектно във всяка бяла кухня. Ако търсите интересен почерк, помислете за  няколко различни по цвят мебели. 

Сподели: