11 технологични кухненски джаджи, които трябва да имате

Бъдещето вече е тук  

2102

Машина за правене на ядково мляко, фурна, която пече пица за 60 секунди, уред за правене на салати за минута, ледени чаши. Това не са неща от бъдещето, а кухненски джаджи, които съществуват тук и сега и могат да бъдат в кухнята на всеки от нас.

Вижте някои от най- интересните технологични и креативни принадлежности.

Машина за ядково мляко

Не ви трябва мощен блендер и специални цедки ако харесвате веган млека. С тази машина за 12 минути ще имате освежаваща напитка. Цената й обаче съвсем не е малка – 240 долара.

Мобилна фурна на дървени въглища за пица

Само за 60 секунди тази фурна ще ви предложи идеално изпечена пица, месо, хляб или зеленчуци. Диаметърът, който събира е 33 см, съвсем достатъчно за една хубава пица. Цената й е 299 долара.

Тостер за тортили

Ако семейството ви обича тортили, тази машина е за вас. Просто сложете замразените питки, изберете степента на изпичане и след 1 минута са готови.

Холдер за буркани

Всяка домакиня обича подправките да са й под ръка. А защо й продуктите да не са? С тези холдери спестявате място и бурканите с консерви са ви под ръка.

Ергономична купа

Купите са чудесни когато хапваме супа, сладолед или овесена каша, но са предназначени за слагане на твърда повърхност. А много от нас предпочитат да похапват пред телевизора и именно за тях са тези ергономични купи с място за пръстите и за лъжичката. С нея ще балансирате добре и няма да се притеснявате, че ще разлеете съдържанието.

Уред за салата

Измийте, похлупете, отцедете, нарежете. Това са четирите действия, които трябва да направите, за да се наслаждавате на питателна салата. С тази джаджа няма да имате изцапан плот или да се страхувате, че ще се порежете докато кълцате зеленчуците.

Чаша, която изглежда като стъклен пън

Те са изящни и много красиви, и наподобяват пън на дърво, но от стъкло. Имайте предвид обаче че могат да се използват само за студени напитки.

Грил за бекон

Ако закуската за вас не е пълноценна без препечен бекон, тази машинка ще ви свърши страхотна работа. Подредете парчета бекон, затворете и след секунди ще се наслаждавате на хрупкава златиста коричка.

Умен грил

Обичате барбекю, но не и да седите покрай него и да обръщате пържолите. Ако разполагате с технологичен грил като Smartchef Gas Grill, може да следите печенето и да контролирате температурата през телефона.

Единствено трябва да отидете и да обърнете месото.

Безопасни нож и белачка

За всеки, който при всяко рязане не се разминава с драскотина, са тези нож и белачка. Към тях има и силиконов предпазител, за да сте сигурни, че няма да има наранявания. Те са толкова перфектни, че могат да се ползват и от деца.

Каменна фурна за хляб

Тази малка каменна фурна се слага в нормалната фурна, но хляба, който печете ще бъде с автентичен вкус и вид.

 

Сподели: