Цветни мебели за всекидневната

За повече настроение

794

Всяка стая си има характер и носи някакво излъчване. Според начина, по който я обзавеждаме оже да създадем настроение и дори да предизвикаме емоция.

Цветовете са един  от най-важните елементи за това, как изглежда и как усещаме една стая. Ако не сме избрали правилните, може да превърнем помещението в потиснато и скучно място, ако пък работим само с един цвят да го направим прекалено стерилно и безлично, ако търсим еклектика, но работим хаотично с тях, ефектът може да бъде за претрупаност и дискомфорт.

Ето защо дизайнерите винаги съветват, когато мислим за декорацията на стаята да се стремим  към баланс във всичко. Това се отнася за мебелите – да няма прекалено големи или прекалено малки, за разположението им – да не са струпани в едната част на стаята, а да са разпределени равномерно, в цветовете – да съчетаваме и да балансираме, използвайки близки нюанси , които не се „бият“ един с друг.

Ако не искате да рискувате с цветовете в стаята, но търсите интересен ефект, един от начините да го постигнете, е като заложите на цветни мебели. От House and Garden предлагат няколко интересни идеи за интериори на всекидневната, в които акцентът са цветните мебели. Разгледайте ги и вижте как на пръв поглед необичайна мебел може да промени помещението. 

Сподели: