Търсите модерна визия? Изберете фототапет

Той променя интериори

324

През последните година и половина бяхме затворени у дома твърде дълго и затова сме оценили не само свободата, но и такива прости неща като разходка в гората или залеза на езерото. Много ни липсва природата и пътуванията, новите впечатления и положителните емоции, които те предизвикват.

Една от възможностите да се докоснем до всичко от преди е да пресъздадем иглолистна гора, тропическа градина или любимия си Ню Йорк у дома, като използваме фототапет. Дизайнерите обичат да използват тази техника (особено за апартаменти под наем), като я смятат за бърз и ефективен начин за актуализиране на интериора и промяна на декора.

Фототапетът се отпечатва по различна технология от традиционните печатни тапети и следователно има по -голяма изразителност и богатство на цвят. Съвременните методи за широкоформатен печат позволяват да създавате ярки и цветни панели, базирани не само на готови рисунки, но и на собствени снимки. Природата на снимката не ви е достатъчна? Добавете няколко живи саксийни растения към вашия интериор !

Изборът на фото панел на стената е подобен на избора на изкуство за интериор. Решете със сърцето си, изхождайте от вкусовете и предпочитанията си и не слушайте съветите на други хора - в края на краищата вие сте този, който трябва да живее в тази стая и да гледа тази картина на стената всеки ден.

На първо място, решете дали искате фотопанелът да бъде главният герой на интериора, или трябва да служи като фон (изборът на картина ще зависи от това). Вземете решение за цвят и тема. Обърнете внимание, че по-тъмните и по-контрастни дизайни са по-привлекателни от светлите тапети с по-меки, по-меки контрасти.

Изберете правилното място за вашия фотопанел. Защо не нарушите всички правила и не залепите с фототапет, да речем, тавана в детската стая и да създадете вълшебна гора там? Не се страхувайте да експериментирате!

 

Сподели: