Промяната на седем всекидневни

Всяко помещение може да се трансформира 

1835

Скучни цветове, стари мебели, липса на индивидуалност и без онзи уют, който всеки търси…Определено всекидневната се нуждае от преобразяване. Понякога само свежа боя и нов диван са достатъчни, за да придадете различен облик на дома си. А понякога е нужно и повече…

Вижте примери за пълната трансформация на няколко дневни стаи и намерете вдъхновение:

Преди – дървена облицовка, без цвят и вкус

След – светлите нюанси в мебелите и стените издига стаята на ново ниво. Текстури и нови мебели и аксесоари добавят уют и стил.

Преди – старомодно излъчване

След – дървената облицовка е сменена със свеж бял латекс и отнема мрачното настроение в стаята. Свежи цветове и цветни мебели дават хармония.

Преди – стандартно и безлично оформление

След - големият диван предоставя повече места, а фотьойлите са заменени от елегантен и модерен стол. Лека масичка за кафе и помощна маса дават функционалност към пространството.

Преди – нужда от голяма промяна

След – смяна на пода, светли стени и еклектичната комбинация от мебели и аксесоари издигат този хол на светлинни нива. Картите на стената, мароканския килим и ярките цветове ссъздават стил и елегантност.

Преди – завръщане в 80-те

След – бяла ламперия и орнаменти на таваните добавят елегантност към стаята, а ярките мебели добавят младежки вид.

Преди – твърде неутрално

След – тази стая е пример как цветът трансформира. Основните елементи са запазени, използвани са само по – ярки цветове.

Преди  - акцентът е камината

След – стаята е освежена с бяло, което е основа за еклектичния ансамбъл от мебели и аксесоари. Облицовките от дърво и естествената текстура в съчетание със златисто жълто и кафяво са като антипод на белите стени. 

Сподели: