Пролетни нюанси у дома

Пролетни нюанси у дома

Преди това обаче обмислете кои са идеалните нюанси; цветовите предложения, които ни дава пролетта се съчетават идеално, затова е въпрос на вкус кои ще изберете.

Една от сполучливите комбинации за всекидневната е съчетанието на неутрални цветове със свежо зелено и бяло. Лек полъх в спалнята ще донесе светло розово, бледо жълто и свежо синьо. Ако предпочитате по-ярките комбинации, изберете между люляково, цветовете на нарциса или дивия зюмбюл – това със сигурност ще си гарантирате весело посрещане на пролетта.

Безспорно голяма роля в декорацията имат мотивите, които ще използвате. Може да се спрете на такива като цветя, листа и дори животни, за да придадете яркост, комфорт и индивидуалност на декора. Завесите с големи цветя имат визуален ефект, а диванът, покрит с цветно шалте ще се превърне в красив цветен акцент.

При изборът на мебели използвайте материали, които да не са антипод на нежните цветове и мотиви – модерният светъл бук ще донесе скандинавски привкус, бялото или бледо бежовото придават елегантност, ако пък искате малко повече дълбочина, заложете на дъбови мебели или паркет.

И накрая, за да има вашата стая завършен пролетен вид, изберете аксесоарите – това може да са птици, разпукващи се клонки или свежи цветя.

Нашето предложение за всекидневна стая в неутрални цветове и свежо зелено
Придайте по – дълбок вид с елегантен диван и висок шкаф в мек цвят и тапети с ефектна декорация, след това заложете на свежи зелени и бежови възглавници. Щампите и вазите със свежи цветя добавят допълнителна пролетна нотка и настроение.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...