По – различен начин да покажете книгите

Затрупани сте с книги? Ето няколко идеи как да ги покажете  

656

Любители на книгите, имали ли сте понякога желанието да притежавате огромна стая, в която да подредите любимите заглавия и да се наслаждавате с часове на четене и прелистване на увлекателните страници? За съжаление са малцина тези, които могат да се радват на онези високи библиотеки, изпълнени с десетки и стотици книги, но ако все пак имате желанието да покажете и вашите трофеи, не се притеснявайте – има лесен начин това да стане.

От Ideal Home дават идеи за няколко начина, по които да покажете любимите си книги, но и да създадете интересен и елегантен интериор.

Под стълбите

Мястото под стълбите в една къща обикновено е неизползваемо. Но е идеално, за да подредите там любимите книги. Направете рафтове в нишата и декорирайте пространството.

В коридора

Това не е най-обичайното място да държите книги, но ако разполагате с широк коридор, е идея да помислите за шкаф, на който да ги подредите.

На плаващи рафтове

Те могат да се превърнат във фокусна точка и да се явят като декорация за детската стая. Само не забравяйте да ги монтирате на височина, подходяща за достигане от децата.

Една върху друга

Ако си падате по различните проекти, ето идея за един – вместо да подреждате на стандартен рафт, сложете книгите една върху друга.

Рафтове – кутии

Рафтовете – кутийки са прекрасен начин да покажете по елегантен начин  вашите книги. Освен това подобен рафт може да се използва успешно като стена разделител.

Стъпаловидно

Още един интересен проект, в който присъстват стълбите. Подредени на малки тесни рафтове, разположени по протежение на стълбите, те се вписват перфектно в интериора.

На перваза на прозорецаНяколко книги и ваза с цветя могат да освежат интериора и да придадат неповторим чар.

 

 

Сподели: