Най-добрите тенденции в интериора за 2017 г.

Които обещават да останат и през 2018 г. 

1976

Обикновено краят на годината е време за равносметки. За премисляне на миналите 12 месеца. За определяне на успехите и неуспехите – както в личен план, така и в служебен план, в това, дали сме постигнали определена цел или сме се провалили в обещанието си.

Равносметката важи в пълна степен и за интериорния дизайн. На края на годината е време да погледнем назад и да определим кои бяха възходите и спадовете, кои бяха водещите тенденции и не толкова успешните попадения.

В две статии ще ви представим коментара, който дават експертите от House Beautiful за топ тенденциите и за най-лошите примери в интериора през 2017 година.

Ретро цветовете

Бледо розово, градински чай и светло синьото се завърнаха. Те дойдоха с по – геометричен дизайн и са готови да останат.

Кухненски шкафове в два цвята

Тенденцията за по – тъмен цвят на долните шкафове започна в началото на годината и се затвърди като много предпочитана.

Топли цветове

След като тъмните цветове властваха в известен период, днес идват на мода топлите тонове. Те влизат не само като цвят на стената, но и в текстури и детайлите.

Месингови кранове

Те са лесен начин да промените и придадете лукс и класа на банята или кухнята. Освен това излъчват топлота и пасват на всеки стил.

Големи цветя

Женствеността властва тази година и това се вижда в бохо тенденцията и женствените детайли, които създават топла и привлекателна среда.

Занаятчийски мебели

Тенденцията на уникалните мебели се възражда. Хората обичат да виждат дървените, ръчно направени маси и столове в кухните си, харесват онова непринудено, но и различно излъчване, което те носят.

Смели цветове

Колко е хубаво, че виждаме жълтият цвят да се завърне, наред с червено и коралово. Това е толкова свежо, след като години наред виждахме неутрални и хладни цветове.

Кадифени мебели

Дори да не останат дълго, тази година кадифените мебели се очертаха като много търсени и харесвани.  Те внасят лукс и дават характер на всяко помещение.

Геометрични тапети

Те са съвременни, модерни и придават различно излъчване. 

Сподели: