Малка къща на колела, издържаща на -50 градуса

Малка къща на колела, издържаща на -50 градуса

Канадски дизайнери създадоха перфектна малка къща, която може да издържа в условия на изключително студено време. Екипът зад Leaf House Small Space Design & Build успя да приложи иновативен подход при структурирането на къща с размери 9 кв. метра. 

Версия 3, както е озаглавен проектът, преодолява предизвикателството да устои на температури като 50 градуса под нулата. Чрез дърво и дървени панели отвън (на снимките можете да видите два цвята и дизайна) и отвътре е постигнат ефектът, който преди малко споменахме.

Освен това условията в къщата отговорят напълно на съвременните тенденции в дизайна.

Стената на малки огледални плочки е инсталирана, за да направи пространството да изглежда по-голямо. Всички необходими уреди за нормално функциониране на домакинството са налични.

Тук са малката спретната кухня и душът! Кухничката разполага с шкаф за подправки и други съставки, необходими на една домакиня, както и печка с два котлона и малък хладилник под нея.

Разгледайте къщата на колела и се уверете колко е удивителна.

При построяването на къщата са използвани специални панели, които позволяват да се постигне ниско тегло, но и добра студоустойчивост.

Това съществено подобрение спира загубата на енергия при поддържането на домакинството и използването на други уреди.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...