Лятна всекидневна: 6 стилни идеи

Лятна всекидневна: 6 стилни идеи

Лятото е времето за актуализиране на интериора. И ако досега не сте внесли нишо свежо и различно, ето няколко идеи.

Бял цвят

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Белите нюанси визуално увеличават пространството и внасят в интериора усещане за прохлада, което толкова липсва в горещото лято. Светлата палитра може лесно да се разрежда с няколко ярки акцента, например цветни възглавници или керамични вази.

 

Ярки нюанси

Ярките цветове създават спокойна и весела атмосфера в интериора. Можете да изберете не само традиционно летни нюанси, като жълто и синьо, но и по-необичайни опции, които зареждат положително, например зелено, бледо синьо или розово.

 

Средиземноморска атмосфера

Естествени материали, синя и бяла палитра, етнически мотиви и изобилие от зеленина ще създадат средиземноморска атмосфера в хола и ще ви напомнят за дните ви на плажа.

 

Щампи

Ако сте уморени от минималистичен интериор, лятото е времето да внесете богати цветове и щампи във вашия интериор. Започнете с декора. Сложете по-различен килим, подредете цветни възглавници на дивана и закачете плакати с абстракция на стената. Най-важното е, да не се страхувайте да експериментирате и да комбинирате орнаменти.

 

Винтидж

Елементи като дървени греди, флорални тапети и винтидж обзавеждане помагат да се създаде уютна атмосфера и да се добави нотка на рустик чар в интериора.

 

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...