Как бързо да подобрите интериора

 10 дизайнерски трика  

1079

Искате ли да направите нещо по – различно, да освежите и промените вида на дома си? Ако търсите нови идеи и вдъхновения, вижте няколко предложения.

Японски стил в интериораПодхожда ли този стил на вашия дом

Огледало под формата на прозорец

Липсата на естествена светлина, необходимостта от визуално разширяване на пространството, липсата на прозорци в стаята - всички тези проблеми могат да бъдат решени чрез огледало под формата на прозорец.

8 интересни падащи леглаТози тип легла спестяват пространство и са подходящи за малки стаи

Различни столове

Комбинирането на различни столове в трапезарията ще помогне да добавите еклектично докосване към интериора и да стилна тенденция към декорацията на апартамента.

Изобилие от стайни растения

Стайните растения са винаги актуални! Чувствайте се свободни да добавяте растения от всякакви цветове и размери - подобряването на вътрешния климат е приятен бонус.

 

Плетени кошници

Растенията могат да се поставят в плетени кошници, за да създадат уют и домашна атмосфера. Можете също така да сложите възглавници и одеяла в кошници, а също така да ги използвате вместо кош за кърпи в банята - също изглежда много стилно и уютно.

 

 

Отворени и затворени системи за съхранение

Перфектният баланс на затворено и отворено място за съхранение ще реши много проблеми: ще помогне да се скрие това, което трябва да се скрие от погледа, и да се поставят ежедневни предмети в зоната за бърз достъп, както и да се покажат онези малки неща, които са със сантиментална стойност.

Завеси в цвета на стените

Завеси в цвета на стените визуално ще улесни и разшири пространството, без то да губи функционалността и комфорта си. Ако височината на таваните в апартамента не ви харесва, закачете корниза възможно най-високо.

 

Спомени за пътуване

Все още поставяте магнити върху хладилника си? Потърсете по-стилни и естетически опции за запазване на спомените за пътуване. Намерете кът за тематична стенопис във вашия дом. Или поставете световна карта, върху която можете да рисувате посетените страни. Или създайте фотоколажи с живи кадри за пътуване.

 

Усещането за обитаем интериор

За да направите интериора да не предизвиква асоциации с хотелската стая, добавете елементи, които го правят по-обитаем. Кошница с плодове, ваза с букет цветя, одеяло, хвърлено небрежно на ъгъла на дивана, няколко списания на масичката за кафе. Ще видите как ще се преобрази апартамента!

 

5 трика от интериорните дизайнериБлагодарение на тези трикове вашият дом ще изглежда винаги перфектен  
Сподели: