Как да променим всекидневната с три лесни стъпки

Забележителен резултат с малко усилия

2340

Търсите начини да освежите малко дома си, но без да инвестирате много средства и време?  Искате ли да изглеждат добре и да предлага удобство и уют? Няма проблем. Защото днес сме ви приготвили три лесни съвета, с които ще го промените всекидневната.

Като основна стая в дома, тя е събирателното място за всички в семейството. Това е помещението, където можете да се насладите на почивката си, да поканите приятели, да се забавлявате със семейството си.

Ето как бързо, лесно и ефективно да я промените.

Отървете се от бъркотията

Първото и най-важното нещо е да почистите всичко, което прави стаята да изглежда претрупана. Върнете всичко на мястото му, разчистете повърхностите, сложете ваза със свежи цветя. Сменете възглавниците с нови в свежи цветове, сложете килим, който да пасва на интериора. Ако имате възможност инвестирайте в нови завеси.

Оформление

Нямате представа колко различна може да бъде една стая само ако размените местата на някои мебели. Преместете дивана, сложете малката масичка отстрани, а не пред него, раздвижете секциите. Ще бъдете учудени с колко малко усилия се постига толкова забележителен ефект.

Правилната светлина

За да бъде приветлив и уютен холът  трябва да бъде и добре осветен. Ако имате големи прозорци, възползвайте се и пуснете да влиза възможно най-много светлина . За вечерните часове заложете на няколко типа осветителни тела – на пода, тавана или на стените. Ако имате възможност, инвестирайте в система за контрол на осветеността. 

 

Сподели: