Как да направим стаята по – приветлива?

Съвети за повече уют в хола

3510

И вашата всекидневна ли изглежда като от старата генерация? Искате ли да я превърнете в едно по – приятно и уютно място, с повече удобства и комфорт. Предлагаме ви няколко идеи, с които ще постигнете това.

Инвестирайте в комфортни мебели

Ако искате по – приветлива всекидневна, започнете с мебелите. Къде ще се чувствате по – комфортно – в кожен или текстилен фотьойл. Заложете на удобен диван или канапе, които да променят излъчването на стаята.

Смесвайте материалите

Декорацията на всекидневната стая не е лесна, затова трябва да използваме въображението си, за да създадем нещо наистина впечатляващо. Заложете на възглавници, мек килим, съчетайте с текстил. Смесвайте стилове, за да има помещението свое уникално излъчване.

Игра с цветовете

Цветовете са в основата на усещането за комфорта на стаята. Изберете оранж, жълто или охра за по – топло излъчване. Може да използвате и по – богати и наситени цветове като кафяво, с който ще постигнете и рустик ефект.

Пердето

Превърнете всекидневната в сърцето на дома. Когато обзавеждате не забравяйте завесите. Те не само ще направят стаята по – приветлива, но и ще помогнат за намаление на шума.

Осветлението

Без перфектната светлина няма как да имате уютна и приветлива стая. Ако имате възможност, инвестирайте в димер, с който да контролирате силата на светлината. Не слагайте силни светлини, целта не е да бъде светло като в студио, а да постигнете мека светлина и задушевна атмосфера. 

 

Сподели: