Домашен офис - идеи за всеки вкус и стил

Домашен офис - идеи за всеки вкус и стил

Обстоятелствата в последните месеци принудиха все повече хора да работят от дома си. Концепцията за домашен офис обаче съвсем не е нова и набира популярност. Без значение дали се занимават с онлайн проект, писане, рисуване, дизайн или пък ръчно изработени аксесоари, за много хора домашният уют е идеалната обстановка, за да се потопят в работния процес.

Всеки има различни разбирания за домашен офис, но едно е сигурно - добре оформеният и аранжиран кът играе голяма роля за творческото вдъхновение.

Предлагаме ви няколко идеи и съвета за обзавеждане на домашния офис – предложения, които са много полезни и няма как да не харесате.

Създайте фокусна точка

Използвайте наличните рафтове, за да оформите работен кът. 

Изберете неутрални тонове

Цветовете носят различен заряд и настроени, за да бъдете максимално фокусиране върху дейността си, заложете на естествените тонове

Стена с лични снимки

Все пак работата трябва ви прави щастливи, а какво по – хубаво от спомени или лицата на любими хора, закачени на стената. 

Кътче от природата

Не забравяйте да сложите зелено растение близо до вас – докосването до природата ще внесе настроение и атмосфера в стаята. 

Вижте още вдъхновяващи предложения за домашен офис:

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...