6 съвета за ремонт на хола

6 съвета за ремонт на хола

Независимо дали обновявате стаята за новия сезон или искате цялостен ремонт, когато става въпрос за предекориране на хола, началото може да бъде трудно. Но с няколко малки трика, правилните стъпки и доза вдъхновение ще се радвате на нова декорация

9 тайни на малкия хол

Обзавеждането на малки пространства е сложно предизвикателство, а когато става въпрос за хола, тогава проблемът е още...

11/12/2015

Определете бюджет

Преди да направите нещо друго, определянето на реалистичен бюджет е много важно, за да не се отклоните от ремонта. Когато търсите мебели, гледайте за изгодни предложения, разпродажби и не се хвърляйте на най-скъпите и модерни мебели, защото не се знае дали след време няма да ви омръзнат и да искате да ги смените.

Хитри начини да увеличите мястото в малкия хол

Масата за кафе – заложете на две малки и еднакви по стил вместо една голяма маса Изберете диван с място за с...

22/05/2016

Направете план на стаята

Никой не иска да купи мечтания диван само за да разбере, че всъщност не се вписва в пространството. Ето защо да имате план на стаята е от ключово значение и при вземането на решение за разположението на вашите мебели, преди да купите нещо.

Каква е целта на стаята?

Искате ли пространството да бъде основната стая за забавление? Искате ли да бъде уютно място за вас и вашето семейство, където да се сгушите и да гледате телевизия ? Може би искате да включите и двете?

Каквото и да изберете, определянето на основните дейности в стаята е ключово в процеса на проектиране.

Уверете се, че правите пространството функционално и практично. Винаги мислете как ще живеете в това пространство години напред.

Подгответе проекти за вдъхновение

Независимо дали са снимки от списание или използвате Pinterest като източник на вдъхновение, събирането на колекция от изображения на стаи или предмети, които харесвате, ще ви помогне да проектирате стая, която обичате.

Първо вземете големите решения

Когато става въпрос за инвестиция в мебели или аксесоари, първо вземете тези за по-скъпите. Така, независимо дали става въпрос за вграждане на камина в стаята или закупуване на нов диван, първо направете инвестиционните си покупки.

Помислете за цвета на боята последно

Ако винаги сте смятали, че изборът на цвета на боята за една стая е първата стъпка, помислете отново. Това трябва да е последната стъпка в процеса на планиране на дизайна, след като сте планирали всички останали елементи.

След като сте избрали мебелите, килима, дори сте намерили възглавниците, покривките и произведенията на изкуството, които искате да използвате, можете да започнете да мислите за боята и цвета на стените.

 

Идеи за декор на всекидневната в анималистичен стил

Искате ли да направите вашата стая по – вдъхновяваща и жива? Опитайте нещо ново в декора, като новия тренд &nda...

12/05/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...