5 неща, които не сте предполагали, че може да направите на малко пространство

Открийте скрития потенциал на студиото 

1289

Няма  нишо лошо да играете на сигурно – от избора на дрехи до поръчката на десерта. Това важи и при обзавеждането на жилището. Всички знаем за основните правила – светли цветове в малка стая, огледала, минималистични мебели. Какво ще кажете обаче да излезете от зоната на комфорта и да пречупите тези разбирания?

9 тайни на малкия хол Вижте как да извлечете максимума от хола си, без да жертвате стила

Вижте какво може да постигнете ако промените някои от наложените правила?

Тъмни цветове

Сгъваеми мебели за малки жилищаОптималното използване на пространството се превръща в необходимост, когато става въпрос за малки домове

Дори и да не сте предполагали, но синьото и черното могат да бъдат подходящи и за малкото помещение. Боядисайте в тъмно синьо и добавете няколко ярки мебела за баланс.

Направете малка градина

Не се нуждаете от голямо място, на което да направите ваша Дзен зона, да посадите няколко растения и да сложите приятен кът за четене и релакс. Независимо дали е малкият двор или балкона, нека това да бъде вашето място.

Място за почивка и работа в едно

Тези, които работят на малко място, знаят какво е предизвикателството да създадете различни зони. Вариант е да оформите маса, която да върви по стената. От другата страна подредете малък диван и масичка.

Покажете колекция или нещата, които обичате

Държите любимите си вещи в шкафа, защото няма място, на което да ги изложите? Ако ги подредите по правилния начин, може да ди покажете. Използвайте система с отворени рафтове, която може да служи като разделител или паразван в помещението.

Разделете зоните

Ако зоната за сън и всекидневната са в едно и също помещение, разделете ги визулано. Така например може да оформите едната зона с тухлена стена, а за другата да заложите дървени панели.

 

Това са едни от най-малките къщи в светаКъщите на тези хора са по-малко от вашата всекидневна
Сподели: