4 начина да подредите всекидневната

Изберете вашия стил  

699

В основата на комфорта на един дом са мебелите, цветовете, текстилът, но и начина, по който са аранжирани мебелите. Разбира се, това е строго индивидуално и зависи от формата и големината на помещението, какво има в него, както и колко човека го обитават, наличието на светлина. 

Как да аранжираме етажерките като стилистиВижте тънкостите при декорацията

Предлагаме ви няколко универсални начина за подредба на всекидневната стая според предпочитания от вас стил. А вие изберете този, който е най- подходящ за вас.

Класически

4 начина да аранжирате библиотекатаРазчупете стереотипите и преобразете библиотеката

Тук меката мебел е оформена около масата. Това е позициониране, подходящо за всеки, който обича да се събира с приятели и да разговаря с тях, за групови игри. Добре е най-големият диван бъде съсредотчен срещу фокусната точка на помещението – камина или телевизор.

Съвременно излъчване

Тук преобладават по–малките мебели. В този случай може да замените дивана с кушетка или лежанка, а вместо столове  да  сложите табуретки.

Модерен стил

Тук обемните мебели са заменени с малк кръгла маса, около която са подредени 4 стола. Някои хора описват този вариант като стил в кафене, но всичко е въпрос на лични предпочитания.

Небрежен микс

Ако не обичате скучното обзавеждане, заложете на този стил. Тук може да правите комбинации с мебелите – сместо два малки дивана, заложете на един голям, а срещу него сложете две табуретки. От другите две страни на масата може да позиционирате лежанка и фотьойли. Това е стил, който е подходящ за големи помещения.

Страхотни идеи за подредбаПерфектен ред без усилия  
Сподели: