Три стъпки към подготовката за топъл дом

Тайната се крие в правилния избор на уред за рязане на дърва   

1833

Ако живеете в къща и имате щастието да се радвате на уюта и топлината на камината, знаете колко скъпо може да струва отоплението на дърва. Обикновено покупката на готов и нарязан материал не е най-бюджетният и изгоден вариант, но хубавото е, че в оставащите до началото на зимата дни все още може да се подготвите за предстоящите студове и снегове. Питате се как може да стане това? Ако сами нарежете дървата може да спестите много и да осигурите топлината за следващите месеци. Преди това обаче трябва да направите три лесни стъпки:

1. Отваряте сайта на STIHL и избирате измежду голямото предлагане на моторни триони: бензинови, електрически или акумулаторни.

2. Търсите дилър в града, в който живеете.

3.  Отивате на място, за да се консултирате със специалист като преди това може да запазите избрания продукт онлайн при Вашия STIHL онлайн партньор.

В зависимост от вашите нужди, имате възможност за избор измежду няколко вида триони.

За дома и двора са най-подходящи бензиновите триони от базовите или комфортни модели (С), с устройство за бързо опъване на веригата (В) и/или ErgoStart (Е). Те са подходящи за ефективно рязане на дърва за огрев, за поддръжка на двора и градината, както и за прореждане на дървета и храсти, съчетават висока мощност с комфорт при работа.

Рязане на дърва за огрев, добив на тънка дървесина, поддръжка на овощни дървета или строене с дървен материал. За всички тези области на приложение може да изберете измежду някой от моделите бензинови триони за селското стопанство и градинарството. Те са изключително надеждни и отговарят на разнообразните изисквания и цели на приложение в селското стопанство и градинарството.

В случай, че работата изисква затворено помещение, не се притеснявайте. Вашият отговор е електрически или акумулаторни верижни триони. Те се отличават с тих режим на работа без отделяне на вредни емисии, което ги прави идеалните помощници при рязане на дърва за огрев, поддръжка на дома, двора и градината, както и при използване в затворени помещения.

Акумулаторните верижни триони от продуктовата група на акумулаторната система COMPACT са перфектното решение, ако изборът ви зависи от цената. Те са много лесни за обслужване и управление и изпълняват високите изисквания на потребителите по отношение на мощност и комфорт при работа.

Който и модел да изберете, бъдете сигурни, че всеки един от тях съчетава иновативна техника с висока мощност, оптимална ергономичност и ниско тегло. Благодарение на тези свои качества те значително улесняват хората при работа и допринасят за опазване на околната среда.

Зимата вече е подсигурена, а с верния помощник в лицето на STIHL, тя ще бъде по – топла, уютна и романтична.

Сподели: