Този инструмент е задължителен за всяка градина

За лесно и прецизно оформяне на храстите и живия плет

24438

След като вече ви запознахме с тайната на перфектната градина и как най – лесно и удобно да поддържате тревните площи, идва ред и на нейното оформление и зашеметяваща визия.

За да имате безупречна градина, всеки детайл е от значение, което означава прецизно и внимателно оформление на дървета и храсти, идеално подрязана трева и добре изглеждащ плет. Може би ви звучи трудно? Ако разполагате с правилните уреди, всички тези процеси са леки и забавни.

Лека, ергономична и с ножове с двоен ход, акумулаторната ножица за храсти HSA 25 ще ви вдъхнови да творите във вашата градина. Тя тежи само 600 грама, което я прави идеалния инструмент за оформяне и поддръжка на дребнолистни декоративни храсти, нискостеблени дървета или вечнозелен жив плет, дори и за дамите.

Тя е подходяща и за поддръжка на труднодостъпните места с тревни площи (между камъни, в близост до дувар). Ножицата разполага с две режещи гарнитури - едната е предназначена за рязане на клонки, а другата – за трева, като смяната става много лесно -  само с натискане на фиксиращия бутон.

Батерията е издръжлива и с едно зареждане си гарантирате близо 2 часа работа в градината.

Компактната и лека ножица за жив плет STIHL HSA 45 е подходящ избор за оформяне на жив плет. С едно зареждане на батерията може да работите безпроблемно около 40 минути. Нейният елегантен модерен дизайн прави работата изключително удобна, а ниското тегло и вградената акумулаторна батерия улесняват допълнително управлението й.

А някога мислили ли сте, че може да оформите живия плет като художник? Не! Помислете пак. Защото с ножица за храсти STIHL HSA 56 от серия СОМРАСТ на STIHL получавате две неща – лекота в съчетание с много добра производителност при рязане за подрязване на храсти и жив плет около дома и тих режим на работа. С батерия ножицата тежи около 4 кг, което позволява подрязването и оформянето на по – високи или с по – сложна форма плетове.

Ножиците STIHL HSA 56 са окомплектовани с двустранно режещ нож, с което постигате перфектни резултати при рязане както във вертикална, така и в хоризонтална посока. Използването и на двете страни на ножа дава възможност за оптимално рязане и в ъгли.

Иновативна геометрия на ножа в капковидна форма помага за по-добро задържане на клоните в ножа, а двустранното заточване осигурява леко и чисто рязане дори и на клонки с дебелина до 23 mm. Според вида на батерията, може да си осигурите до 80 минути работа в непрекъснат режим.

 

Сподели: