Стил навън: 10 красиви малки балкона

Стил навън: 10 красиви малки балкона

Един от недостатъците на малкия апартамент е, че няма двор. Ако имате късмет и все пак разполагате с открито пространство, най - вероятно то е доста малко. Има много начини да се възползвате максимално от мястото и да го превърнете в красиво и привлекателно място, съперничещо и на големия заден двор.

От Apartment Therapy дават пример за десет малки балкона, които са пример за правилното разпределение на малкото пространство навън.

Тази  тераса е очарователна. Саксиите по протежение на парапета и растения, групирани от лявата страна на балкона, дават на това малко място усещането за буйна градина. Отдясно има малка пейка, подходяща за почивка през топлите летни дни и странична маса за напитки. Външния килим придава уют и завършеност.

Едно решение за особено малък балкон е само да го украсите с растения. Ако мястото е достатъчно слънчево, цитрусовото дърво е чудесен избор (посадете го в саксия на колелца, за да го внесете през зимата).

Този малък балкон има съвсем различен подход, като дава приоритет на обзавеждането пред цветята. Малка пейка, маса и стол превръщат този мястото в привлекателна зона за събиране на открито.

Този балкон предлага по малко от всичко - саксии и малка маса за хранене. Дървеният под е опция за покриване на непривлекателната мозайка и придава топлота.

Този балкон, макар и много малък, има достатъчно площ за стол-шезлонг и малка маса. Килимът придава текстура на пространството.

Този балкон от Nordic Design е символ на простота и класа - малка масичка и два бистро-стола.

Оранжерия на балкона – страхотна идея да се радвате на зелените растения и докато навън е студено.

Този балкон е доказателство за това, как и най-тясното място може да се превърне в място за почивка навън.

Щипка лукс с хамак – изненадващо решение, което гарантира, че балконът ще се превърне в любимо място за всички у дома.

С този балкон ще се почувствате като вътре в дома, благодарение на ъгловия диван (изненадващо добър избор за външни пространства) и, разбира се, килимче, за да свърже всичко в едно.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...