Какво може да направим с…..моторен трион

Вижте какви приложения може да намерите с електрическите и бензинови триони н...

1080

Лятото вече отмина, но работата в градината съвсем не е свършила. Все още има толкова много неща, които трябва да се свършат преди да зазимим градината – почистване на тревните площи, грижа за цветята, подкастряне на дърветата и храстите, рязане на дървата за камината…и още, и още.

И естествено тук възниква въпросът, какви инструменти да изберем, за да бъдем подготвени за всички тези дейности. Ако все още не сте намерили продукт, който може да ви помогне за всичко това, експертите от STIHL идват на помощ. Богатата гама от бензинови и електрически верижни триони са безценен помощник в част от тези дейности.

За поваляне на дървета най – подходящи са бензиновите триони за горското стопанство и дърводобив. Това обаче не е работа за всеки и препоръчваме да се обърнете за помощ към специалист.

За да нарежете лесно и без усилия дървата за огрев, за поддръжка на двора и градината, както и за прореждане на дървета и храсти се спрете на някой от леките и удобни за работа бензинови триони за дома и двора.

Но не гледайте на триона само като инструмент за рязане на дърва, за подкастряне и поддръжка.

С негова помощ може да сътворите истински произведения на изкуството – цветни лехи или островче от пън, къщичка за птици, пейка, ограда, а защо не саксия. 

Ако се налага да се занимавате с поддръжка на дърветата или да строите с дървен материал заложете на бензиновите триони за селското стопанство и градинарството.

Електрическите верижни триони са мощни, но компактни, лесни и удобни за извършване на всякаква дейност и се отличават с ниско ниво на шум. Това ги прави и изключително подходящи за работа в затворено помещение или в жилищни райони в близост до източник на електроенергия.

Не забравяйте, че работата с моторен трион е отговорна и съвсем не безопасна. Експертите съветват да спазвате някои основни правила за безопасност, които ще ви гарантират лесна и безпроблемна дейност.

Сподели: