Градински мебели, които може да направите сами

Без да инвестирате куп пари  

2498

Лятното време благоприятства за повече развлеченията на чист въздух. И, разбира се, искаме да се чувствам комфортно у дома. Ако разполагате с двор пък, още по – добре. Имате възможност да разгърнете творческия си потенциал и да създадете нещо ново и различно.

От Novate дават идеи за няколко направи си сам мебели, които не само ще внесат свежест, но и ще направят двора функционален и удобен.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

1. Стилни столове

Оригинални столове, които могат да бъдат направени от няколко метални кръга и цветни възглавници. Те ще се превърнат в любимо място за отдих в градината.

2. Маса

Ако намерите дървена намотка от кабел, използвайте я, за да създадете практична градинска маса.

3. Столове и маси

Няколко палета могат да се превърнат в очарователен градински комплект, състоящ се от чифт ниски столове с меки подложки и мини маса.

4. Кресло с козирка

То ще се превърне в стилен детайл в градината.

5. Пейката

Старите столове могат да се превърнат в основа за създаване пейка на двора. Трябва само да ги свържете и да боядисвате в харесван от вас цвят.

6. Ярък цвят маса

Старите автомобилни гуми са идеални за създаването на оригинална градинска маса. Просто трябва да ги боядисате в ярки цветове, да ги сложите една върху друга и да сложите плот отгоре.

7. Камина

С помощта на стари тухли изградете малка камина, а около нея подредете пейки от бетонни тухли.

8. ШезлонгиПалетите са пореден път доказват колко уникален материал са. От тях може да направите пейка, столове, дивани, дори шезлонги.

9. Шкаф

Ако имате стари метални варели, изрежете ги и направете мини – бар.

10. Мини маса

Голямата саксия може да се превърне в основа за маса. Просто я боядисайте и сложете плот.

 

Сподели: