Фантастични идеи за настилки в двора

Превърнете двора в приказно място

9891

Независимо дали разполагате с малък или голям двор, или имате голяма тераса или градина на покрива, важна част от общата им подредба и декорация е настилката. Тя придава завършен вид на мястото, с нея може да отделите зона – за почивка или игра, може да добавите цвят и естетика. 

Независимо дали изберете бетон, дърво, камък или тухли, с настилката всеки двор променя излъчването си, продава красота и чар.

Предлагаме ви няколко идеи за настилката в градината. Изберете тази, която ви допада най – много и превърнете двора или терасата в любимо място за семейство и приятели.

Боядисайте

Ако вече имате настилка на пода, но тя ви се струва скучна. Тогава боядисайте с весели цветове и добавете много свежест и настроение.

Палети

Това е един от интересните и евтини начини за настилка в двора. С палети ще придадете чар и уют на мястото.

Тухли

Ако искате да добавите цветове, малко арт стил и изкуство, заложете на тухли за покритие. Голямо предимство на този тип настилка е, че може да използвате стари тухли, с които да направите пътека или да оформите кът около пейка, беседка, барбекю.

Бетон

 

Бетонът е несамо много стилно, но и много предпочитано решение за всеки двор. С него може да постигнете уникални форми, да създадете кът, да оцветите….вариантите са безброй.

Камъни

 

Още един начин да придадете от вашия личен стил и да оставите почерк на двора. Камъните са материал, който стои толкова естествено, но и придава много естетика. 

Сподели: