5 идеи за декорация на малкия двор

5 идеи за декорация на малкия двор

Няма нищо по – хубаво от това да имаме малък двор пред дома, на който може да се радваме. Дори да става въпрос за 20-30 кв. площ, щастието да се наслаждавате на сутрешното кафе или вечерен коктейл на открито, е голямо. Затова ако разполагате с подобно местенце, вземете максимума от него и го превърнете в райско кътче. Вижте няколко идеи.

Сложете килим

Няма правило, че килимът е само за вътрешните помещения. Декорирайте пространството с устойчив на влагата и слънцето модел, който освен уют, ще внесе пъстрота и комфорт.

Помислете за текстила

Когато търсите възглавници за столовете или канапето навън, вземете такива, които да от текстил, който няма да избледнеят бързо от слънчевите лъчи.

Защита от слънцето

Важно правило за всеки двор е да осигурите достатъчно добра защита от слънцето. Това може да бъде ефектна завеса, чадър или щора – сенник.

Поддържайте чистота

За да бъде вашия двор онова уютно и привлекателно място, не забравяйте да го чистите. Подобно на стаите и той се нуждае от поддръжка и регулярна подредба, затова отделете време и за него.

Не забравяйте аксесоарите

Да, точно така. Това, че е двор, не означава, че не може да има аксесоари и декорация – бутилки с пясък, свещници, цветни саксии, светлини и възглавници, са само част от нещата, с които да украсите. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...