Вижте трансформацията на тези детски стаи

Искрено им завиждаме  

2041

Създаването на пространство за деца е може би един от най-трудните домашни проекти, които трябва да се направят. Как да направиш инвестиция в нещо, което малките (скоро ще бъдат големи) ще искат да сменят след няколко години? Освен това трябва да е красиво, вдъхновяващо и да отговаря на техните нужди и потребности.

Излиза, че не е невъзможно. Ето няколко примера за трансформацията на кичозни, скучни, остарели пространства в мечтаната стая на детето.

vitalconcept.com

Преди: Претрупано гардеробно помещение

След: Трудно е да се повярва, че това е същата стая в същата къща. Черно-белите хоризонтални ивици правят пространството визуално по – широко. Монохромните цветове придават чувство на спокойствие.

Преди: Безличен кът за игра

След: Елегантни ивици

Геометрични детайли, като пердетата и килима допълват галерията на стената, вдъхновена от приключенията. Новите шкафчета са в тон, а жълтото покривало на дивана е цветният акцент в стаята.

Преди: празно и скучно

След: Приключенски дух

За да добави текстура, дизайнерът залага на тапети, наподобяващи деним, а малката палатка вдъхновява за игри и приключения.

Преди: Разочароваща стая в лилаво

След: Пеперудена красота. Въпреки сивите стени, розовите акценти в стаята правят тази стая толкова сладка.

Преди: Занемарен офис

След: Цирков палат

Яркият коралов цвят напомня на цирков купол, но не е прекалено клоунски, благодарение на заглушените сиви стени.

Преди: Неонова стая

След: Блясък за момиче. Малките мебели са заменени с бяло легло, което омекотява розовия цвят. Жълтите акценти привличат погледа и придават особено очарование.

Преди: Бебешко синьо

След: Дървена стена - акцент, тъмно синьото легло и красиви кожени фотьойли превръщат бебешкото пространство във великолепна момчешка стая.

 

Сподели: