Чист дом и чисто училище

Чист дом и чисто училище

Със старта на учебната година Cif & Domestos започват есенна кампания под наслов „Чист дом и чисто училище”, която поставя на фокус чистотата в българските школа.

Чрез гласуване до 15 ноември в приложение на Фейсбук страницата на Cif & Domestos 11 училища от цялата страна ще бъдат избрани да спечелят пълен набор от продукти за почистване, достатъчен за една година, което ще помогне на всяко от класираните училища да намалят със значителна сума бюджета си за хигиенни материали. Освен 11-те награди, Cif & Domestos ще осигурят пълно професионално почистване на цялата сграда на училището, спечелило най-много гласове.

Целта на кампанията е да се подобри хигиената в българските училища и да осигури по-чиста среда на учениците. Според проучване от последните години близо 80% от санитарните възли в българските училища са ремонтирани и обновени. В духа на тази положителна тенденция Cif & Domestos подкрепят инициативата за по-висока хигиена в училище чрез играта във Facebook. Всеки може да гласува за своето любимо училище и да му помогне да спечели награда, като участието в кампанията не е обвързано с покупка.

Допълнително, на страницата на Cif & Domestos потребителите ще могат да спечелят и награди за дома си, като регистрират код от промо комплект на Cif & Domestos или касовата бележка със закупени 2 продукта от марките. Така те ще се включат в томбола със седмични награди.

Кампанията на Cif & Domestos за чист дом и чисто училище продължава дългосрочните инициативи на марките, посветени на чистотата. Благодарение на националната кампания „Чист дом, чиста страна“ миналата година емблематични места в 8 български града възвърнаха своя блясък, а тази пролет с Cif & Domestos беше направено мащабно пролетно почистване на фонтана пред Народния театър в София.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...