Ярки и енергизиращи бани за всеки вкус и стил

10 цветни бани, които вдъхновяват

235

Ако ви предстои ремонт на банята, но не искате вече скучните бежови или кафяви тонове, е време да помислите за вариант за забавно и цветно помещение. То може да бъде не по – малко стилно и красиво от стандартните монохромни цветове, може да вдъхновява и енергизира.

Ако сте по – смели, заложете на цветни плочки или тапети с графични елементи. В случай, че търсите нещо по – дискретно, може да сложите само цветни кърпи или аксесоари.

Вижте няколко идеи за цветни бани, които ще събудят въображението ви и ще вдъхновят за промяна. 

Баня в синьо и бяло е свежо и издържало теста на времето решение, с което няма да сбъркате. А морското настроение ви е гарантирано целогодишно.

Оранжево и зелено са доста добра комбинация, а изчистените линии и семплият дизайн правят тази двойка цветове още по – успешна.

Тази романтична баня в индустриален стил, насърчава собствениците да сложат ярки завеси на прозорците. Нестандартно и красиво.

 

Този зелен тапет добавя енергия към малката баня в обновения дом на младо семейство в Мелбърн.

Изобилието от естествена светлина в тази баня дава възможност на собствениците да заложат на цветни и свежи плочи за една по – различна визия.

Дънкови плочки са цветен контрапункт на мрамора в тази баня. Смесването на блокове с  ярки цветове с класически материали като мрамор е добър начин да експериментирате със забавни нюанси.

Черните детайли придават драматизъм в тази женствена баня.

В по -голямата си част тази баня в модернистичен дом в Мелбърн е запазена проста и елегантна с неутрални шкафове и плочки. Но погледнете в огледалото и ще видите цветния тапет.

Собственикът на този дом се вдъхновява от банята в розово и сиво. Много е важно да оставим къщата да има свой собствен език и да не се опитваме да налага стила, който е в контрапункт с оригиналния стил.

За още идеи - следвайте ни в Instagram

 

Сподели: