Винаги топла вода с бойлерите на STIEBEL ELTRON

Винаги топла вода с бойлерите на STIEBEL ELTRON

Повече от 90 години немската компания Stiebel Eltron е в челните редици на технологиите за отопление и охлаждане. В тази статия ще коментираме предимствата на проточните и обемните бойлери на популярния бранд.

Проточните и обемните бойлери с марка Stiebel Eltron са известни със своята енергийна ефективност. Те могат да осигурят ефективен, надежден и рентабилен живот във Вашия дом. Чрез нагревателен елемент, се затопля въздуха, докато преминава през машината, което означава, че не се съхранява топлина или енергия, а това води до по-ниски сметки за енергия и намалено въздействие върху околната среда. Сега, можете да изберете Stiebel Eltron - най-устойчивия и рентабилен източник на енергия за своите нужди.

Друго ключово предимство е заложено в проектирането на немските бойлери – те се инсталират лесно и изискват минимална поддръжка, което ги прави идеално решение за всички, които искат безпроблемна отоплителна система за вода у дома.Проточните и обемните бойлери Stiebel Eltron са известни и със своята прецизност. В тези продукти са вградени усъвършенствани сензори и контроли, с което се гарантира, че температурата е постоянна и удобна. Лесно могат да бъдат програмирани, като се включват и изключват в определени часове, което ги прави енергийно ефективно решение за всеки потребител, които иска да спести пари от домашните сметки за ел. енергия. 

И накрая, проточните и обемните бойлери Stiebel Eltron са известни със своята издръжливост. Създадени от висококачествени материали и компоненти, те могат да издържат години на употреба, което означава, че ползвателите на топла вода могат да бъдат уверени в качеството на покупката си.

В обобщение, проточните и обемните бойлери Stiebel Eltron са ефективно, гъвкаво, прецизно и дълготрайно решение за всички ваши нужди. Независимо дали ги използвате в кухнята или в банята, бойлерите Stiebel Eltron могат да ви помогнат да спестите пари от сметките си за енергия, като същевременно намалят въздействието върху околната среда. Със своята модерна технология, лесна инсталация и отлично обслужване, бойлерите Stiebel Eltron са топ избор за всеки, който търси енергийно, ефективно и устойчиво решение за топла вода в своята баня и кухня.

Представител за България на бойлери Stiebel Eltron е Вето ООД. Сред най-търсените проточни бойлери на немската марка са моделите - DCE-X 6 8 Premium и DCE-C 6 8 Trend, а сред обемните - мултипозиционен бойлер PSH 80 Universal EL и вертикален бойлер PSH 80 Trend.

От експертите на Вето-уреди за вграждане ще получите персонална консултация, която ще улесни Вашия избор. Продуктите на компанията можете да намерите във фирмените магазини в София, Пловдив, Варна и Бургас или на veto.bg.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...