Стъклен параван за баня

Придайте модерен вид

1654

Стилна, красива, с чисти линии и форми. Това е модерната баня. Независимо дали предпочитате класическия бял дизайн, монохромна схема или цветни плочи, с правилната подредба, дизайн и качествени мебели всяка баня достига до нови измерения.

Колкото и луксозна и модерна да е една баня обаче, ако е малка, нейното обзавеждане може да се окаже и трудна задача. Наред с минималистичните мебели, рафтовете, светлите тонове и отразяващава сила на огледалото , трябва да помислим и за разделянето на душ зоната от тоалетната. И тук на помощ идват стъклените разделители, които успешно заместват завесата при душа или вана, но с почти невидимия си вид, правят помещението по – широко и леко, придават много елегантен и стилен вид и са чудесно решение и за най - малкото пространство.

За разлика от душ – кабините, тук няма вана, която трябва да съобразите с отточния канал. В зависимост от местоположението на душа може да избирате  между обикновена врата, тип хармоника, плъзгаща се врата, с обикновен прозрачно, цветно или матирано стъкло.

Често този тип решения са и доста по – евтина алтернатива на душ кабината, а монтажът става бързо и лесно.

Вижте няколко идеи за стъклен параван в банята: 

Сподели: