Преди и след: вижте промяната на 10 бани

Пълна трансформация

28462

Банята е помещението, което лесно може да променим, но ремонтът често е най-скъпият спрямо останалите стаи, а и е доста трудоемък процес. Затова когато се решим на промяна, е хубаво да сме сигурни в това, което искаме да постигнем, за да не останем разочаровани от крайния резултат.

За да ви вдъхнови за промяна, ви предлагаме няколко реализирани проекта за трансформацията на банята – от различен цвят на стените, през промяна на разположението, до нови и стилни мебели.

Вижте новото лице на 10 малки бани:

Преди: Стари плочки, старомодна мивка и скучни цветове

След: След редизайна плаваща мивка дава илюзия за повече пространство, а осветлението над огледалото озарява цялата стая.

Преди: С тъмни шкафове и керемиден цвят стени тази баня изглежда тъмна, подтисната и затворена.

След: След обновяването банята изглежда по-ярка и много по-отворена. Светлосините стени създават успокояващ ефект, а тъмния шкаф придава елегантност на помещението.

Преди: Собствениците на тази баня искат да я превърнат в изчистено и елегантно помещение, достатъчно да събере душ, мивка и тоалетна.

След: Белият цвят властва и отразява светлината, придавайки чувство за широко и светло помещение. 

Преди: Стари плочки, остарели тапети и комбинирани душ и вана правят тази баня скучна и безлична.

След: След преобразяването тази баня изглежда много по-просторна, благодарение на стъклената душ кабина, белите плочки и плаващата мивка.

Преди: Лошото осветление и една почти монохромна цветова схема правят тази баня тъмна и депресираща.

След: Сиви плочки, които кореспондират с мебелите и плота на мивката придават неповторимо усещане и правят пространството много по-отворено.

Преди: Въпреки че вертикалните ивици могат понякога да подмамят окото и една стая да изглежда по-голяма, тапетите в тази баня са всъщност доста скучни.

След: Алтернатива на тапета с вертикална ивица е зашеметяващата мозайка, която е поставена вертикално върху цялата стена на банята.

Преди: Розовите плочки и тъмнокафяви акценти са истинско прегрешение за тази баня.  

След: Нов облик с бляскав завършек. Голяма роля тук играе осветлението, което визуално увеличава стаята и отразява светлината навсякъде.

Преди: За тази баня няма какво да кажем – истинско разочарование.

След: Да, това е същата баня. Вижте как силата на белия цвят може да промени до неузнаваемост.

Преди: Въпреки светлите тонове тази баня изглежда вехта и скучна.

След: След основен редизайн, това място се отличава със зашеметяваща вана, чисто нова мивка и поръчкови рафтове, което позволява максимално използване на пространството.

Преди: Странното оформление и стари осветителни тела правят тази баня безлична.

След: След редизайна новото оформление е по-издържано и придава на банята изискан вид. 

Сподели: