Черно – белите подови плочки за баня правят своето голямо завръщане

Вижте как класиката може да изглежда много свежо и различно  

846

Когато говорим за класически дизайнерски идеи, черно-бялата гама е цар, и дори да избледнее по популярност, тя никога не излиза от мода. Днес черно – бялата гама прави своето голямо завръщане и се очертава да се превърне в нарицателно за стил в банята.

След като бяха пренебрегвани десетилетия, черно-белите мозаечни подови настилки започват да се появяват в баните по-често и стават все по- търсени от собствениците на жилища, според Apartment Therapy. С различни шарки и материали, ретро-изглеждащите плочки са подходящи за всяка баня, допълват практически всяка цветна палитра и не на последно място са доста достъпни. Освен това, ако заложите на тях в дома си, те ще изглеждат стилно години наред.

Черно – белите плочки не означават скука. Може да избирате от асортимента от матови или лъскави, от форми като шестоъгълник, осмоъгълник, квадрат или тип „рибена люспа“. Осен това може да чертаете фигури или да комбинирате според вашите предпочитания.

Кое е най-хубавото ли? Ами те се вписват във всеки стил – от елегантния, през ултамодерния, до винтидж с рециклирано дърво. А когато решите да реновирате или променяте банята след време, знайте, че тази част ще остане винаги актуална.

Вижте няколко идеи за черно – бели плочки на пода в банята и се вдъхновете от непреходния стил. 

 

Сподели: