Морски стил в банята

С малко фантазия, аксесоари и няколко лесни трика ще преобразите банята

111

Настроението вече е на лятна вълна и искаме да покажем това с всичко около нас - носим по - леки и светли дрехи, слагаме ярки аксесоари, търсим спасение от жегите на открито и се опитваме да поканим морето у дома по всички възможни начини. И ако в хола може да декорираме с миди, рапани, аксесаори от юта и ратан, да закачим малко гребло или тематичен пейзаж, защо да не направим това и в банята? 

Впечатляващи 3D подове, превръщащи банята ви в океанАко монотонността на помещението у дома, отредено за баня и тоалетна, ви е изморила, време е да се изправите пред предизвикателството 3D под

Вижте как в няколко лесни стъпки да внесете морско настроение у дома.

Боядисайте в синьо

Идеи за декорация на дома в средиземноморски стилОт искрящо белите стени до морско синьото – всеки един детайл е вдъхновяващ  

Морската декорация напомня за идеята за морски живот и сините води на морето, за корабите. Затова мож да заложите на сини акценти. Най-лесният вариант за това е да нарисувате стените си, за да отразите цвета на океана. Всеки има предпочитания за нюанса синьо, но е препоръчително да заложите на светлия нюанс. Вариант е да комбинирате бели и сини плочки.

Кръгли огледала

Една от най-характерните особености на корабите е илюминаторът -  кръглият прозорец, който внася светлина и въздух в кораба. Затова изберете кръгли огледалата за баня, които да символизират отвора. За да подчертаете още повече морското усещане, заложете на рамки с морски дизайн или които имитират корабното кормило.

Морски аксесоари

Морски звезди, пясък, цветни бутилки, котви, кораби, мрежи, миди или корали. Каквото и да изберете, ще внесете морско настроение. Помислете за куки за кърпи, аксесоари за сапуна или принадлежностите за миене на зъби в лятна тематика.

 

10 брилянтни идеи за банятаКоито никак не са скъпи...
Сподели: