Красиви бани в сиво

Неутралното винаги е печеливша стратегия

284

Ремонтът на банята правим е този, който правим най – рядко домовете си. И си има основателни причини. Той е най – труден, по време на строителните дейности е изключително прашно и животът в апартамента е почти невъзможен, ако не разполагате с допълнителна баня или тоалетна, дискомфортът е огромен, и не на последно място – е доста скъпо.

10 свежи идеи за банятаВижте десет страхотни идеи за банята

Ето защо когато дойде време за промяна на банята, трябва внимателно да обмислим цветовите решения.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Ако сте традиционалисти или не смеете да рискувате, най – вероятно ще се спрете на неутрална цветова палитра. Сред нюансите, които да доста предпочитани е сивото. И ако смятате, че сива баня означава скука, грешите.

Какъв цвят да е банята?Изборът е богат

Сивият цвят се отличава с изключително богата палитра от топли и студени оттенъци, а това позволява създаването на изискван и лек интериор. Освен това сивият цвят е подходящ за всеки интериорен стил – традиционен, модерен, индустриален.

Ако изберете сивото за основен цвят, съчетайте го с различни нюанси, за да придадете интересен вид. Може да комбинирате и с плочки – фриз, в които има лек цвят, например лилаво. Ефектът би бил забележителен. Ако искате по – слънчево излъчване, добавете малко жълто или оранжево, които да изпъкнат на сивата цветова схема.

В случай, че залагате на бяла баня, може да използвате сивият цвят като акцент и да го превърнете във фокусна точка. Например изберете шкаф или мивка в сиво, сложете кърпи в сиви тонове, изберете и подобни аксесоари.

Сивият цвят е много богат на тонове, затова няма да сбъркате, ако заложите на него. А благодарение на разнообразието на плочки като модели, шарки, форми, фризове, сивата баня може да се превърне в най – любимото място у дома.

Ето няколко бани в сиво, които ще ви вдъхновят.

 

Черна баня ли?Черното е не особено популярен цвят за баня, но традициите трябва да бъдат нарушавани
Сподели: