Как да направим банята да изглежда по – комфортна

Лесни трикове за съвършена баня

1664

Началото на пролетта е и време за промяна – започваме да тренираме, нова прическа или дреха, за която сме мечтали, ремонт на дома. И когато става въпрос за промяна в дома, защо да не направим нещо за банята? Да я превърнем в едно по – комфортно и уютно място, да й придадем малко лукс и блясък, не е трудно. Вижте няколко идеи за това, как може да я преобразувате. А вие, готови ли сте за промяна?

Кошници

С тяхна помощ банята ще бъде подредена и чиста. Закачете кошници – еднакви или различна големина и организирайте в тях всички малки аксесоари, които обикновено разхвърляме по плота.

Завеси за душа

Освежете банята с нови завеси за баня и внесете стил като изберете такива с флорални мотиви, принтове или различни шарки. Ако имате прозорци, сложете им нови щори.

Покрийте с килим

С помощта на килим за баня може да придадете нов вид на банята, да освежите и внесете индивидуалност. Изберете според формата и размера на помещението.

Растения

Красотата на растенията в банята не може да бъде пропусната. Зелените растения лесно могат да се инкорпорират в банята, да внесат атмосфера на релакс  и свежест.

Рафтове

Когато избирате рафтове за банята ви, избере такива, направени от дърво. Те са не само красиви, но и много функционални. С подобни рафтове ще имате не само организирана и подредена, но и много стилна баня.

Светлина

Промяната на светлината може да дойде с нови сенки, елементи или осветителни тела. Освен това така банята ще изглежда по – елегантна и стилна.

Огледала

Те трансформират цялостното излъчване на банята. Ако търсите идеалното огледало за банята ви, заложете на голямо в рустик дървена рамка.

Добавете изкуство

Картина, малка скулптура, произведение. Каквото и да изберете, никога няма да сбъркате. Всяко подобно изкуство носи история, характер и ще превърне банята ви в забележително място. 

Сподели: