Бързи трикове за по-хубава баня

Трикове, с които ще впечатлите всеки 

444

Банята е помещението, което използваме всекидевно, но замисляме ли се какво да променим, за да изглежда тя по-приятно и уютно място? За да постигнем това, не е нужно да правим големи ремонти или да инвестираме много средства в реновация.

Топ 10 съвременни дизайни за баняПочерпете идеи

Ето няколко лесни трика, с които ще имате забележителна и шикозна баня:

Сменете завесите и интериора

10 брилянтни идеи за банятаКоито никак не са скъпи...

Заложете на някаква тема – плаж, планина, фигури или един основен цвят. Нека тя да присъства и при завесите и в отделните елементи и аксесоари като чаша за четки и паста, малката вазичка до мивката или бурканчетата с памучета и клечки за уши.

Хубав душ

Ако имате възможност, инвестирайте в качествена душ система или панел. На пазара има модели, които могат да ви зашеметят – с масаж, цвето - и арома терапия, с вградено лед осветление, дори с вградена музикална система.

Осветлението

Кой е казал, че осветлението за банятя трябва да бъде скучно и стандартно. Ако изберете необичайно осветително тяло, например подходящ полилей, ефектът ще бъде забележителен.

Нестандартно огледало

Променете цялостната визия на банята с необичайно като форма огледало. Ако не си падате по подобни мебели, не по – малък ефект ще имате ако изберете малки картини или принтове за стената.

Шарки по стената

Само една стена може да промени толкова много в банята. Експриментирайте и заложете на промяна на визията на една от стените – с нови плочки или тапет – изборът е ваш.

Малък рафт

-

Никога няма да сбъркате ако изберете малък дървен водоустойчив шкаф за банята. Изберете такъв, който да отговаря на стила и големината на помещението.

Идеи за необичайни промени в банятаВижте някои от най-изобретателните и креативни идеи за баня, които ще превърнат помещението в истинска мечта
Сподели: