8 дизайнерски трика, с които ще промените малката баня

Те наистина работят

857

Ако смятате, че за да изглежда малката баня по - голяма, трябва да останете само с голи плочки и без никакви аксесоари, значи грешите. Има различни дизайнерски трика, които можете да опитате - от премахване на съществуваща душ кабина, до по - светла цветова палитра. Ето още няколко:

Някой се напи и направи тази баня Това е една голяма стая, като цялото пространство не се характеризира с приятен мирис

Сложете плъзгаща се врата

Как да превърнем малката баня в голямаНе всеки може да си позволи достатъчно пространство точно в това помещение от дома

Често отварянето на вратата пречи, затова помислете, дали да не сложите плъзгаща се врата. Така се пести място и изглежда ефектно.

Отворен план

Ако не се притеснявате да свържете спалнята с банята, може да сложите стъклени врати с черни рамки. Изключително ефектно решение и е чудесен вариант за баня без прозорци.

Или без врати

Друго решение за малка, свързана баня е да не разполагате с никакви врати и да я отворите към стаята. Изберете единна цветова палитра за по - сплотен вид.

Модели без рамки

За да бъде банята визуално по- чиста, изберете стъклена преграда без рамка вместо обичайната алуминиева рамка за душ кабина.

Изчистени шкафове

Ако имате тясна баня, планирайте внимателно мястото за съхранение – най - добре в основния шкаф под мивката. Можете да редувате отворени рафтове със затворени шкафове за визуално разнообразие.

Определете зоните с плочки

Използването на различни плочки в една баня може да добави усещане за дълбочина. Просто не забравяйте да се придържате към една цветова палитра и използвайте най-ярките или най-тъмните плочки като акцент на стената.

Всичко в бяло

Не се притеснявайте, че банята ще изглежда стерилна, ако е изцяло в бяло. Можете да добавите малко топлина и текстура с дърво или естествени тъкани.

 

Идеи за необичайни промени в банятаВижте някои от най-изобретателните и креативни идеи за баня, които ще превърнат помещението в истинска мечта
Сподели: