6 начина да придадете индивидуалност на банята

Няколко правила, които са особено полезни ако живеете под наем

4016

Нека да го признаем. Да живееш под наем си има своите предизвикателства и ограничения. Но само защото живеете в друг дом не означава, че не можете да поставите и ваш личен стил. Нека да видим какви малки и лесни промени може да направите в банята, за да й придадете свой собствен отпечатък.

Сложете кошчета в различни цветове

Сменете скучните кошчета в черно и бяло с весели цветове. Ако баняте е с бели стени или полчки, едно червено кошче ще бъде страхотен акцент.

Сменете завесите при душа

Нови завеси за баня могат да променят значително банята. Спрете се на такива с интересен принт или нарисувайте ваши собствени.

Използвайте натурални аромати

Ако парфюмирате банята, защо не заложите  на различни от купените от магазина химични ароматизатори? Зърна от кафе, лимон или канела ще помогнат да се абсорбират лошите миризми.

Добавете растения

Направете банята още по-приятно място само като добавите стайно растение. Заложете на кактус или сукулент, които са подходящи за подобно помещение.

Имате ли достатъчно място за съхранение

Не дръжте шампоаните или шишето с душ гела на земята. Инвестирайте малка сума в органзайзер, който да закрепита на стената. На пазара има и такива, които не изискват пробиване на стената, за да се закрепят.

Добавете вертикални етажерки

Така може да използвате и празната стена като допълнително място, на което да закрепите етажерка за личните вещи. Добавете закачалки и на вратата, където може да държите хавлиите или да сложите органайзер. 

Сподели: