5 освежаващи цвята за вашата баня

Не се ограничавайте с бяло и черно  

1245

Колко пъти сте виждали изцяло бяла баня? Със сигурност не са една или две, но обикновено те са скучни, безлични и изглеждат стерилно. Да, понякога собствениците комбинират с неутрални цветове, но все пак крайният резултат не е задоволителен.

Ако сте в процес на реновация или планирате ремонт на банята, помислете за това, как може да добавите малко цвят и настроение.

Предлагаме ви 5 идеи за колорит в банята, с които денят ще започне по – весело и с повече настроение.

Жълто

 

Ако това е твърде силен за вас цвят, комбинирайте с бяло. Ефектът ще бъде слънчева и много свежа баня.

Червено

Това е цветът, който ще ви зарежда с енергия и който ще подчертае банята. Помислете за комбинация с тъмни мебели, но ако в твърде екстравагантно за вас, заложете на бели плочки.

Цвят сьомга

Ако червеното е твърде смело за вас, изберете цвят сьомга. Този лек и ефирен цвят ще ви помогне да пресъздадете релаксираща атмосфера, напомняща за тропици.

Зелено

 

Този релаксиращ цвят е много харесван за банята. Изберете любимият си нюанс и комбинирайте с бели или неутрални тонове. Добавете и цвете за пълна хармония.

Синьо

Най-естественият цвят за банята, който, благодарение на широката вариация на нюанси може да преобрази помещението. Изберете индигово за по – дързък вид или светло за лекота и свежест. 

Сподели: