5 идеи за декорация в банята, за които не подозирахте

Уау ефект с розови плочки  

2481

Когато става въпрос за декорацията на банята като че сме малко по – сдържани и консервативни, залагаме на сигурните и изпитани неща. Банята, наред с всяко едно помещение обаче предполага към много въображение и фантазия и може да се превърне в място, на което да експериментираме и да внесем нестандартни и различни идеи.

Вижте няколко предложения, които и дават от RealSimple.

Арт произведения

Ако имате празна стена в банята, защо не я превърнете в …..галерия? Подредете принтове, фотографии или дървени картини в различни форми и големина.

Тематична баня…но по – различна

Кой казва, че вдъхновената от плажа баня трябва да бъде в синьо и бяло? Отидете една крачка напред и комбинирайте аксесоари в бяло и черно, които да се асоциират с плажа

Розови плочки

Обикновено в банята залагаме на бяло, черно, синьо или зелено като цветове. Какво ще кажете за розови плочки обаче. Вариант за поддушовото пространство в цвят пепел от рози би стоял много различно и красиво.

Инвестирайте в голяма ратанова кошница

Обикновено използваме мебели от ратан на двора или като аксесоар в хола. В банята голяма кошница би намерила страхотно приложение, защото ще съберете много аксесоари, а същевременно стои много добре.

Игра с цветове и шарки

Не се ограничавайте само с един цвят плочки. Смесвайте цветове и форми, рисувайте картини, създавайте фигури.

 

Сподели: