14 идеи за шкафчета за баня

Дайте нов живот на стария шкаф

1868

Шкафчето в банята е изключително полезна вещ. В него може да съхранявате кърпи, препарати, козметика, тоалетната хартия и така да освободите място на плота, да създадете ред и организация.

Ако заложите на мебел в цвят ще освежите банята и ще й придадете много настроение и различно усещане.

За да имате по – различно шкафче не е нужно да инвестирате много пари. С помощта на малко боя и стара винтидж рафт ще създадете уникална мебел.

Ето няколко вдъхновяващи предложения от BHG.com.

Старото продълговато шкафче от хола, е чудесна идея за банята. Със стъклени врати и много рафтове, то дава потенциал за много багаж.

Старият бюфет е супер предложение за тази баня с двойна мивка. Средните вратички са махнати и така се осигурява по – лесен достъп до кърпите.

Ако имате много малко място в банята, потърсете стара маса и я боядисайте, за да й придадете състарен вид. Така ще имате много оригинално и полезно рафтче под мивката.

С помощта на боя, тапет или фолио старото шкафче придобива напълно нов вид.

Комбинирайте шкафа за банята с малки рафтове. Заложете на изрязан и извит плот и малка конусовидна мивка.

Нестандартна дървена маса с открито пространство. Добавете две плетени кошници за повече чар.

Стар кухненски шкаф, който е пребоядисан се превръща в страхотен нов шкаф за банята. Добавете нови дръжки за завършен вид.

Старият скрин придобива напълно нов вид със свежа боя и нови дръжки, напомнящи диаманти. Комбинацията с белите стени и винтидж крана придават на банята неповторим блясък.

Скринът не е само за дрехи. И доказателство за това е този шкаф, боядисан в синьо и пригоден към мивката. Свежо и цветно допълнение към банята.

Или това предложение в розово, което върви в комбинация с огледало.

Старият шкаф, тип барче, с падаща вратичка си има ново приложение. Кожената дръжка му придава напълно нова визия.

Ето едно доказателство как обикновената маса намира приложение в банята. Под плота монтирайте тръба за кърпи, а на пода сложете малка платформа за най-необходимите вещи.

Тази пребоядисана дървена маса придава много уют и чар на банята и реално решава проблема с липсата на плот.

 

 

 

Сподели: