10 идеи за банята за всеки, който планира ремонт

И малката баня може да изглежда стилно

11782

Ремонтът на банята е важен проект за всеки дом, затова неговото внимателно планиране е изключително важно. Малката баня обаче често се оказва причина много хора да отлагат реновацията, защото не знаят как да подходят и откъде да започнат.

Ето няколко идеи за малката баня които може да са ви от помощ.

ikea.bg

1. Кремав тон

Малка баня с големи плочки в кремав цвят, голямо огледало, душ кабина, класическа мивка и модерна тоалетна. Малка ниша над нея е допълнително място за съхранение.

2. Модерно решение

Малка баня със сивкаво-кафява облицовка, стилизирана като естествен камък, с чист модерен санитарен фаянс и оригинално осветление, което прави тази стая интересна и очарователна.

3. Лофт

Малък, но много стилен и интересен пример за дизайн на таванско помещение с комбинирана стенна декорация, класическа тоалетна чиния, малка висяща мивка, огледало в оригиналната рамка и креативни светлини.

4. Модерен стил

Зашеметяваща баня с големи плочки с благороден сив нюанс по стените, модерни кранове и прекрасни дървени детайли, които перфектно хармонират с покритието и в допълнение към практическите функции се явяват и като декоративни елементи.

5. Успокояваща комбинация

Спокоен интериор на баня, декорирана в бели и сиви цветове, с класически санитарен възел, мивка и модерна тоалетна.

6. Жизнерадостен дизайн

Светлият и весел интериор на стандартна баня с оригинални бели и зелени плочки, с компактни модерни кранове, отворени рафтове и многоетажно осветление.

7. Скандинавски стил

Зашеметяваща баня, декорирана в модерен скандинавски стил, с бели правоъгълни плочки по стените, функционален пиедестал, изработен от светло дърво, голямо огледало и мивка. Особености на това пространство са черна тоалетна седалка, и стена с черно-бели ивици.

8. Еклектика

 

Светла баня с акцентна сива стена, вана, рафтове от светло дърво, голямо огледало без рамка и висящ шкаф със син стъклен плот и малка вградена мивка.

9. Слънчев интериор

Малка баня с комбинация от бяла и жълта облицовка, ъглова вана, малка висяща мивка и прекрасни зелени черги е идеален пример за решение на минимум пространство.

10. Акцентна стена

Светла баня с класическа тоалетна, душ зад стъклени панели, с масивна дървена мивка и стена акцент, украсена с керамични плочки.

Сподели: