Практични идеи за съхранение на обувки

За да има ред

216

Ако имате малък коридор у дома, със исгурност сте се сблъсквали с проблема – Няма къде да сложа обувките. Но липсата на място не е оправдание. Защото ако мислите прагматично, лесно ще решите проблема.

Как да организирате обувките на малко пространствоИмате завидна колекция от обувки и все не намирате място за съхранението им? Предлагаме ви няколко съвета как да организирате пространството така, че да бъдат винаги подредени и лесно достъпни  

Вижте няколко идеи за това, как да подредите обувките и да създадете по-приветлив и удобен интериор.

1. Отворени стелажи

10 идеи за съхранение на обувките За да има винаги ред и чистота в коридора  

Рамката на обикновена дървена стъпаловидна стълба може да се използва за стелаж за обувките и събира спокойно няколко чифта обувки.

2. Решетка

Голямата телена мрежа е идеална за съхранение на обувки, сандали и високи токчета. Подобна необичайна система за съхранение ще се превърне в оригинален детайл на модерната спалня.

3. Рафтове

Тесни рафтове, които могат да се сложат под закачалка или да се завинтват към една от стените на гардероба, ще помогнат да освободите пода от обувки.

4. Рафт

Няколко рафта, които могат да бъдат направени от дървени дъски или строителни палети, са чудесни за съхранение на сезонни обувки и превръщат празното пространство в удобно място за съхранение.

5. "Джобчета"

Оригинални монтирани на стената „джобове“ за обувки, които могат да бъдат изработени от дебел плат, ще се превърнат в стилни детайли на коридора.

6. Куки

Няколко чифта обувки могат да бъдат поставени на вратата на гардероба. Всичко, от което се нуждаете, е тънка релса и метални куки.

7. Органайзер от тръби

Просторният органайзер, изработен от PVC тръби със среден диаметър, е бюджетно и доста практично решение за малък коридор.

8. Стелажи зад завесата

 

Компактна стена, която може да бъде изградена от две парчета дърво и ластици, идеални за съхранение на обувки, маратонки и ботуши.

9. Кутии

Обикновените дървени кутии могат да се използват за създаване на оригинален шкаф за обувки. Такава система за съхранение ще се превърне в стилен детайл от интериора, декориран в селски или скандинавски стил.

10. Рафт на пейка

Малка пейка с рафтове, направени от ненужен палет, ще се превърне в практична и функционална мебел.

11. Табуретка

Тя е чудесно решение за малък модерен коридор.

12. Стълба

Малко стълбище може да се използва като оригинален рафт за обувки.

Какво да направим с кутията за обувкиНеобичайни и много хитри предложения  
Сподели: