Озарете коридора с тези лесни трикове

Озарете коридора с тези лесни трикове

Обикновено, обзавеждайки дома си, мислим за декорирането на стаите - дневна, спалня, кухня и дори баня. Но пространството, което ги свързва? Тъй като гостите първо виждат коридора, важно е той да е грабващ и завладяващ, независимо дали с ослепителни аксесоари или стилно портманто. Създайте пространство, което не само ще е наслада за очите ви, но и отразява вашата личност и вкус.

Сложете колекция снимки

Един чудесен начин да добавите личен почерк и топлината към всяко място е като покажете снимки на ваши близки. Може да подредите по дължината на стената, да комбинирате над масичка или тоалетка. За да бъде по – интересно, използвайте рамки с различни форми и цвят.

Конзолна маса/ тоалетка

Конзолните маси или тоалетките са идеални като място за допълнително съхранение, но отгоре може да сложите панер за дребни аксесоари и ключове, да съхранявате гримове, а защо не и да покажете любими аксесоари.

Растения

Казвали сме го и преди, но малко зеленина е винаги добро решение, защото  добавя живот към всяко пространство. От малки саксийни растения (като сукуленти) до по-големи,  като палма, освежете без усилие скучния коридор.

Огледала

В зависимост от големината на коридора, изберете какво огледало да сложите. Може са закачите висок модел от пода или по  - малко в красива и ефектна рамка. При всички положения ще направите мястото по-голямо и по-отворено, но и ще увеличите осветеността на помещението.

Килим

Ако имате дълъг и тесен коридор, който не знаете как да декорирате, килимът може да бъде най-добрият ви избор. Той също така добавя топлина и уют. Ако сте по – смели, изберете модел със забавен, вълнуващ цвят или шарка.

Дървени кукички

Коридорът трябва да бъде не само хубав, но и функционален. Ако нямате място за по-големи и по-обемисти опции за съхранение, куките са чудесна алтернатива, за да закачате чантите и чадърите на място.

Ярки стени

 

Внесете цвят в коридора с помощта на ярка боя или тапет с интересни мотиви. Ако не искате да рискувате с нещо коренно различно от това, което сте имали до сега, изберете само една стена, която да декорирате. Ще видите как мигновено ще промените коридора.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...