Озарете коридора с тези лесни трикове

Забравете за скучното антре  

482

Обикновено, обзавеждайки дома си, мислим за декорирането на стаите - дневна, спалня, кухня и дори баня. Но пространството, което ги свързва? Тъй като гостите първо виждат коридора, важно е той да е грабващ и завладяващ, независимо дали с ослепителни аксесоари или стилно портманто. Създайте пространство, което не само ще е наслада за очите ви, но и отразява вашата личност и вкус.

Сложете колекция снимки

hoval.bg

Един чудесен начин да добавите личен почерк и топлината към всяко място е като покажете снимки на ваши близки. Може да подредите по дължината на стената, да комбинирате над масичка или тоалетка. За да бъде по – интересно, използвайте рамки с различни форми и цвят.

Конзолна маса/ тоалетка

Конзолните маси или тоалетките са идеални като място за допълнително съхранение, но отгоре може да сложите панер за дребни аксесоари и ключове, да съхранявате гримове, а защо не и да покажете любими аксесоари.

Растения

Казвали сме го и преди, но малко зеленина е винаги добро решение, защото  добавя живот към всяко пространство. От малки саксийни растения (като сукуленти) до по-големи,  като палма, освежете без усилие скучния коридор.

Огледала

В зависимост от големината на коридора, изберете какво огледало да сложите. Може са закачите висок модел от пода или по  - малко в красива и ефектна рамка. При всички положения ще направите мястото по-голямо и по-отворено, но и ще увеличите осветеността на помещението.

Килим

Ако имате дълъг и тесен коридор, който не знаете как да декорирате, килимът може да бъде най-добрият ви избор. Той също така добавя топлина и уют. Ако сте по – смели, изберете модел със забавен, вълнуващ цвят или шарка.

Дървени кукички

Коридорът трябва да бъде не само хубав, но и функционален. Ако нямате място за по-големи и по-обемисти опции за съхранение, куките са чудесна алтернатива, за да закачате чантите и чадърите на място.

Ярки стени

 

Внесете цвят в коридора с помощта на ярка боя или тапет с интересни мотиви. Ако не искате да рискувате с нещо коренно различно от това, което сте имали до сега, изберете само една стена, която да декорирате. Ще видите как мигновено ще промените коридора.

Сподели: