5 идеи за коледни подаръци до 30 лв., които всеки ще хареса

5 идеи за коледни подаръци до 30 лв., които всеки ще хареса

20 дни, 15 дни, 10 дни….С такова нетърпение чакаме Коледа, а колкото повече наближава, толкова по – притеснени сме, защото все още не сме готови с подготовката на всичко – да организираме семейната вечеря, да помислим за меню, направата на коледните сладки, подаръците….Има толкова много неща, за които да мислим. Ако и вие сте подобна ситуация, значи сте на правилното място. Имаме за вас няколко страхотни идеи за коледни подаръци – на приятели или роднини, които са не само бюджетни (до около 50 лева), но и ще създадат усещане за топлота, домашен уют и красота.

 

 

Декоративна възглавничка с коледен мотив

Няма човек, който да остане безразличен пред декоративна възглавничка с коледен мотив

Тя е чудесно решение не само за възрастни, но и за деца. Може да направите комбинация от две или три тематични възглавници и да ги поднесете вързани с огромна панделка.

Сентенция в рамка

За целта ви трябва само рамка и принт на сентенция/ стих/ къс разказ, посветени на човека (или хората), за които e предназначен. Подобен подарък няма как да не разчувства получателя, защото това е знак, че сте мислими специално за него и сте отделили време и енергия, за да направите подаръка.

Лента за маса

Какво е празнична вечеря без красиво аранжираната маса? Преди да поднесете ястията, правилно подредената и декорирана трапеза е това, което прави впечатление и придава тона на вечерта. Декоративната лента е нещо различно и по – красиво от прекалено шарените покривки.

Тя е малка, но достатъчно стилна, красива и празнична, за да внесе онова невероятно усещане за Коледа.

Джобчета за прибори

И говорейки за масата, защо да не добавите закачлив елемент? Като джобче за прибори или шапка за стола?

Джобчето може да използвате не само за прибори, но и да скриете в него мъничък подарък - изненада. Това решавате вие. Просто развихрете въображението си.

 

Голямо одеяло

Едно голямо плетено или вълнено одеяло не е излишна вещ в един дом през зимата. За мързеливите неделни следобеди или вечер пред телевизора, такъв подарък е винаги добро решение. Изберете едноцветно, карирано или закачлив мотив според това, на какъв човек ще го подарите.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...