От какво НЕ се нуждаете у дома?

От какво НЕ се нуждаете у дома?

Истината е, че магазините искат да ни продадат какви ли не неща, това е тяхна работа. За да не се претрупвате с излишни вещи, е важно да знаете от какво се нуждаете и какво е за изхвърляне. Затова застанете в средата на стаята, огледайте се и се замислете, от кое всъщност се нуждаете?

15 интересни интериорни решения за дома

Всеки с повече пари може да си купи най-скъпите и луксозни мебели и уреди. Но трябва стил и остроумие, за да измислиш...

27/05/2016

Ето няколко основни неща, които всъщност не са необходими:

1. Сервиз за 12 души

Тайните на интериорните стилисти при обзавеждането

Тяхната работа е да превърнат един скучен дом във впечатляващо място с излъчване, което да е достойно за страниците н...

12/05/2016

Наистина ли? Колко често посрещате 12 души наведнъж? И доколко си заслужава да държите официални съдове от сребро и порцелан ще има достатъчно известие, за да уредите заемането или наемането на достатъчно порцелан и сребро. И в (вероятно дългия) междинен период между вашите епични вечери, няма да ви се налага да отделяте място за съхранение на огромната си колекция от съдове.

2. Надматрачна постелка

Подведохте ли се към тази тенденция? Подобна постелка няма да направи сънят по-комфортен, но за сметка на това ще имате още нещо, което да перете.

3. Специализирани почистващи продукти

Всяка марка за почистване иска да ви убеди, че трябва да купите много различни видове, за да почистите всяка конкретна част от дома си. Защо просто не опитате с лимон или оцет?

4. Десетки ножове

Защо да купувате комплект, от които ще ползвате само 4-5? Просто съкратете колекцията си до тези, които знаете, че ще ви свършат работа.

5. Комплекти нощни шкафчета или лампи

Разбира се, търговците ще се опитат да ви убедят колко е важно да имате две вместо за едно шкафче или лампа, но дали искате този традиционен и малко скучен стил? Ако отговорът е НЕ, тогава вероятно е добре да се огледате за различни нощни шкафчета.

5 трика от интериорните дизайнери

Тумбестите възглавници са артистични Все пак бъдете умерени с пълнежа, нека не изгеждат като топчета, а просто да ...

08/05/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...