Нова колекция изтривалки под наем

Дизайнерски изтривалки под наем гарантират чистота и отличен имидж!

907

Компанията за изтривалки под наем Линдстрьом представя новата си колекция дизайнерски изтривалки.

Освен основната функция, която е поддръжка на чистотата, комфорта и безопасността на вашия офис, магазин, сграда, ресторант или хотел, дизайнерските изтривалки, новост на пазара в България, позволяват създаване на пространство, което много точно отговаря на корпоративния имидж на вашия бизнес.

Разнообразната колекция от дизайнерски изтривалки под наем включва модерни шарки и различни цветови варианти. Това разнообразие се допълва с възможността  клиентът да избере цвета, модела и посланието и да създаде своя индивидуална изтривалка. Резултатът е уникално решение на изтривалка, което е в унисон с визията на компанията.

Изключително предимство на Линдстрьом е възможността да се изработи собствена изтривалка. Влезте в приложението Lindström Design mat tool, което можете да откриете на lindstrom.bg. Иновативното приложение ви позволява да изберете размер, цвят и дори да добавите текст към изтривалката си. Крайният резултат се вижда веднага!

Паралелно със стартирането на услугата с дизайнерски изтривалки под наем, Lindstrom стартира и услуга с ергономични изтривалки под наем. Нашите високотехнологични, ергономични изтривалки повишават безопасността и комфорта на работните ви места, намалявайки натоварването в ставите и кръста.

За да научите повече за услугите на Линдстрьом, не се колебайте да се свържете с компанията:
тел: +359 2 841 11 10
www.lindstrom.bg

Сподели: