Нестандартни решения за коридора

Внесете цвят и различно излъчване

1290

Какъвто и да е вашият коридор – тесен и малък или широк и светъл, за да го промените не се нуждаете от много. Разбира се, повечето от нас мечтаят за голямо пространство, но ако вашето входно помещение е само няколко квадратни метра, не се разочаровайте. С малко въображение и цветове може да го превърнете в зашеметяващо място, което няма как да не направи впечатление.

Понякога малка доза смелост и повече ексцентричност могат да се окажат печеливша комбинация и да помогнат да създадете уау ефект за вашите гости.

Разбира се, съсредоточени в декорацията и дизайна, не забравяйте и основното предназначение на коридора и организирайте според размера и формата му място за съхранение на дрехите и обувките, помислете за огледало, закачалките, за рафт или шкаф за съхранение на ключовете и всички дребни аксесоари преди излизане. Планирайте и осветлението, защото то е от особено значение, тъй като в повечето случаи тук нямаме пряк източник на светлина.

Превърнете коридора в място, което да не е само транзитно, преди да излезем, а в такова, което носи уют и топлина, което ще ни накара да се усмихнем когато се приберем у дома и в което ще посрещнем гостите си с широко отворена врата.

Вижте няколко идеи за интересна, цветна и различна декорация на коридора.

 

Сподели: