8 стилни решения за малкото пространство

С тях ще създадете много стил и комфорт

4330

Ако имате малко жилище не означава, че трябва да се лишавате от стил и комфорт. От HomesToLove правят преглед на осем реални жилища, които са доказателство, че малкото пространство може да бъде не по – малко ефективно и удобно.

Вижте какви съвети дават те:

Запълнете всеки ъгъл или кът с рафтове

В повечето къщи не всяка стена е равна и често има грапавини, които трябва да бъдат прикрити. Затова сложете рафтове или открити шкафове, или комбинация от двете.

Сложете рафтове до тавана

Те правят стаята да изглежда по – голяма и освен това осигуряват място за много вещи. На труднодостъпните места дръжте вещи, които използвате по – рядко.

Разделете стаята с открит рафт

Така ще създадете отделни зони, без да блокирате светлината и ще имате допълнително място за аксесоари.

В банята сложете монтирана за стената мивка

С нея помещението ще изглежда по – широко и по – стилно, а най-важното - ще освободите място на пода.

С легло на два етажа не само ще спестите място, но и ще създадете по – интересен вид на стаята. Пространството под леглото може да използвате, за да позиционирате диван или да направите мини домашен офис.

Заложете на кръгла маса

Тя е перфектна за малкото пространство, защото може да я сложите както в ъгъла, така и в средата на стаята и да съберете повече столове около нея.

Просто добавете колела

Подвижните мебели са перфектни за малката стая, защото може да ги местите лесно. А наред с това ще почистите бързо и ефикасно стаята. 

Сподели: