Най-оригиналните декори за стена

Алтернативни идеи, с които ще освежите празното пространство

561

Когато говорим за декор на стена, повечето хора си представят картини. Всъщност те съвсем не са единственото решение. Реално най-разпространеният начин за декориране на празна стена в къща е боядисването. Също така за тази цел често се използват часовници, огледала или снимки.

Декорация със стикериЕвтина и много въздействаща декорация

Но има и по-необичайни решения - например живописна група от огледала, скулптурни композиции, дизайнерски пана, хербарий, колекция от пеперуди или, да речем, колекция от маски. Изработени по поръчка, донесени от далечни места или закупени от отделите за декорация на дома, тези декоративни елементи ще придадат нотка на изтънченост във вашия интериор и веднага ще привлекат окото.

Ако и вие търсите нестандартни решения и искате да избягате от статуквото, ви предлагаме успешните примери за декорация на стени от различни проекти, които могат да бъдат източник на вдъхновение. 

Грешки при декорирането на малък апартаментДизайнери обясняват защо е безмислено да играем на сигурно, когато декорираме малка стая

18 стилни декора в цвят горчицаДа, вярно е, че цветът горчица може да бъде силен, дразнещ и дори неатрактивен. Когато се използва правилно обаче може да трансформира стаята, да създаде интересни и уникални смеси. Съчетайте яркат...
Сподели: